Ma 2018. július 17., kedd, Endre és Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.

Szakmák éjszakája

Aktuális események

    Nincs esemény

Erasmus

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Iskolai események

previous month július 2018 next month
H K SZ CS P SZ V
week 26 1
week 27 2 3 4 5 6 7 8
week 28 9 10 11 12 13 14 15
week 29 16 17 18 19 20 21 22
week 30 23 24 25 26 27 28 29
week 31 30 31

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


Művészéti képzés
Lorántffy Galéria PDF Nyomtatás E-mail

altA Lorántffy Galéria következő kiállítója Czinege Edit kerámikusművész. Munkáit  március 20-ától tekinthetik meg az érdeklődők.

A művésznő műveiről, hitvallásáról  ide kattintva találnak bővebb információt!

Ajánljuk szíves figyelmükbe!

A kiállítás az iskola nyitva tartása alatt látogatható.

 
Kiállításmegnyitó PDF Nyomtatás E-mail

 2012. november 21-én, szerdán 11. 55-kor Kácsor Tünde festményeiből nyílik kiállítás a Lorántffy Galériában.

  Kácsor Tünde Budapesten töltötte gyerekkorát, szerencsére közel a patakhoz és a virágos mezőhöz. Azóta is újra meg újra rácsodálkozik, milyen sok szépség veszi körül. Ezt igyekszik megosztani az érdeklődőkkel.


 A tárlatot Molnárné Lukács Anita nyitja meg.

 
Kiállításmegnyitó PDF Nyomtatás E-mail

 

altSzínkontrasztok címmel kiállítás nyílik a Lorántffy Galériában a művészeti alkotótáborban készült diákmunkákból. A kiállítás október 3-tól egy hónapon át tekinthető meg iskolánk 5. szintjén.

 

 

Az alkotótábor évről évre lehetőséget kínál a művészeti tagozatos tanulók számára, hogy tanórai kereteken kívül is kipróbálhassák, megvalósíthassák elképzeléseiket. Az egy hetes felszabadult munka során festenek, nyomtatnak,

Bővebben...
 
Kiállításlátogatás PDF Nyomtatás E-mail

A 2012. szeptember 15-én nyílt dunaújvárosi Szíverősítő című tárlaton jártunk a kilencedikes művészeti tagozatos tanulókkal. A kiállításon helyi és környékbeli vagy innen indult művészek munkái voltak láthatók. A több mint 40 művész által kiállított képek, szobrok, videók és installációk rendkívül sokoldalú tanulmányozást tesznek lehetővé, ezért mi is szívesen látogatjuk az ilyen csoportos tárlatokat. A diákok közül volt, aki először járt az intézményben, és máris életre szóló élményben volt része. A diákok a kiállításon feladatokat kaptak, melyeket a megfigyelési szempontok szerint a következő órák folyamán  dolgoznak fel.

alt   alt

 

 
Divatstílus-tervezők évkezdése PDF Nyomtatás E-mail

 

 

Iskolakezdéskor a divatstílus-tervező osztály egyik csoportjával a Kortárs Művészeti Intézetben és környékén elhelyezett alkotásokat tekintettük meg, amik az Újpart Egyesület alkotó napjain készültek augusztusban. Az intézet előtti füves részen kiállított köztéri munkák arra is alkalmasak voltak, hogy megpihenjünk rajtuk. Páhi Péter, Móder Rezső és Ihász János plasztikái adták fotóinkhoz a hátteret vagy az ülőalkalmatosságot.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldal 5 / 10
Hirdetés