Ma 2017. október 22., vasárnap, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Szakmák éjszakája

Aktuális események

    Nincs esemény

Széchenyi 2020

Szakképzés Eu Hete

Iskolai események

previous month október 2017 next month
H K SZ CS P SZ V
week 39 1
week 40 2 3 4 5 6 7 8
week 41 9 10 11 12 13 14 15
week 42 16 17 18 19 20 21 22
week 43 23 24 25 26 27 28 29
week 44 30 31

Pályázat

Határtalanul

Hirdetés

HirdetésKépzéseink 2017/2018-as tanévben

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Diákjaink sikerei 2013/2014 tanévben
Élménybeszámoló az egészségügyi versenyekről PDF Nyomtatás E-mail

eücsapatIskolánk tanulói újra büszkén képviselték megyénket a Magyar Vöröskereszt által rendezett egészségügyi versenyeken. Lássuk, hogyan látták ezt az érintettek:

„Az országos fordulókat területi és megyei megmérettetések előzték meg. Ezek során számos tapasztalatot szereztünk, amelyeket kamatoztathattunk az országos versenyeken. Elsősegélynyújtás és csecsemőgondozás területén is próbára tehettük tudásunkat és felkészültségünket. Elsősegélynyújtási ismereteinket Nyíregyházán mutathattuk meg (a csapattagok Farkas Krisztina, Varjas Anna, Simon Xavér, Horváth Mátyás /Bánki Iskola/, Kiliti Máté voltak), csecsemőgondozási tudásunkat pedig Szentesen (ahol a csapattagok Farkas Krisztina, Varjas Anna és Kiliti Máté voltak).

Bővebben...
 
Divat-és stílustervező vizsga divatbemutatóval PDF Nyomtatás E-mail

jó

Ma került sor divat-és stílustervező tanulóink egyik vizsgájára, amelynek során egy divatbemutató keretében mutatták be az általuk tervezett ruhákat. A bemutatón amatőr modellek segítettek, akiknek ezúton is köszönjük a munkájukat.
Képes beszámoló a képgalériában.

 
Országos Elsősegély-ismereti Verseny - élménybeszámoló PDF Nyomtatás E-mail

eü4„Iskolánk idén is indult az Országos Elsősegély-ismereti Versenyen. A döntőbe jutást három internetes forduló előzte meg. Ezzel mérték fel az elméleti tudásunkat. Felkészültségünknek és tanáraink segítségének köszönhetően sikeresen léptük át ezt az akadályt. A városból két középiskolai csapat indult: egy tőlünk (STROKE: Buda Beáta, Kiliti Máté, Varjas Anna)és egy a Dunaferrből (FIRST AID: Szabó Attila, Horváth Mátyás, Viskus Máté). A felkészülés közösen iskolánk egészségügyi tanműhelyében zajlott.

A verseny meghirdetését követően 215 csapat nevezett, a döntőbe azonban csak a legjobb 16 jutott be. Nagy örömünkre mindkét csapat sikeresen vette az akadályt. A döntőt május 23-24. között rendezték meg Csillebércen.

Bővebben...
 
Egészségügyi sikereink PDF Nyomtatás E-mail

elsősegélynyA Magyar Vöröskereszt csecsemő- és kisgyermek-gondozási vetélkedőt hirdetett idén is. Iskolánk egy csapattal nevezett a megmérettetésre. Bozsó Zsanett és Kiss Veronika közösen készítette fel a tizenegyedikesekből álló versenycsapatot, amelynek tagjai: Kiliti Máté, Varjas Anna és Farkas Krisztina. 2014. április 15-én, kedden Székesfehérváron elméleti és gyakorlati feladatokat egyaránt meg kellett oldaniuk a versenyzőknek. Csapatunk győztesként térhetett haza Székesfehérvárról. Az első helyezés egyben azt is jelenti, hogy továbbjutottak az országos döntőbe, amely május végén lesz Szentesen. 

Bővebben...
 
KLÍMABARÁTSÁG ÚJRA PDF Nyomtatás E-mail

klímanapA „Hot Stuff Climate Net” (Klímabarátság) nemzetközi, svájci indíttatású program 2014. április 14-én klímavédelmi nappal folytatódott a Tanműhelyben, ahol érdekes feladatok vártak a 6 résztvevő csapatra (a 9/1 és a 10/1 tanulói).

A nap folyamán 15-15 percben mutatkozott be a Napkollektorok, a Szmog, a Piszkok, a Forgószél, a Dörti Vótör és a Tiszta Víz csapata. A csapatok érdekesebbnél érdekesebb előadásokkal, totókkal, puzzle-okkal, használati tárgy és plakátkészítéssel örvendeztették meg egymást, tanáraikat és az érdeklődőket a klímaváltozás jegyében.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 5
Hirdetés