Ma 2019. január 19., szombat, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.
Versenyeink 2015/2016
Ifjú divattervező verseny PDF Nyomtatás E-mail

 

2015.11.30.13 óra, tanműhely

Több éves, sőt évtizedes hagyománynak tett eleget a Dunaújvárosi Lorántffy Iskola műszaki munkaközössége azzal, hogy idén is meghirdette az ”Ifjú divattervező rajzverseny”-t a 7.-8. osztályos általános iskolás diákok számára. A téma: 70’-es évek Retro divatja, a választott technika pedig tetszőleges volt.

A megmérettetésre 2015. november 30-án, 13 órai kezdettel került sor a tanműhely T/22-es termében. Idén is szép számmal képviseltették magukat a városi és környékbeli iskolák: 7 iskola összesen 31 fő diákja vett részt a versenyen.

Az iskola az alkotásban megfáradt és megéhezett kis diákokat, illetve kísérő tanárokat, szülőket megvendégelte: kicsi pogácsával, pattogatott kukoricával, cukorkával, almával és üdítővel kedveskedett.

Az elkészült alkotások szaktanárok és egy művésztanár közreműködésével többféle szempont figyelembe vétele mellett kerültek értékelésre, majd lettek rangsorolva.

 

Az idei év díjazottai:

Bővebben...
 
Zöldülj verseny eredménye PDF Nyomtatás E-mail

2015. november 30-án, hétfőn 13 órától került megrendezésre iskolánkban a ZÖLDÜLJ! verseny 9 általános iskolás csapat részvételével, akik helyi (Arany, Dózsa, Szilágyi, Vasvári) és vidéki (Baracs, Mezőfalva, Nagykarácsony, Nagyvenyim) iskolákból érkeztek.

Az első forduló egy elméleti feladatsorból áll, melyet többé-kevésbé sikeresen oldottak meg a versenyzők. A javítás után az első 4 helyett csapat jutott be a gyakorlati fordulóba, ahol főként környezetvédelemmel, környezetszennyezéssel kapcsolatos példák megoldását kértük a versenyzőktől.

Bővebben...
 
„ZÖLDÜLJ!” verseny általános iskolásoknak PDF Nyomtatás E-mail

 

 

ÉRDEKEL a KÖRNYEZETVÉDELEM?

ÉRDEKELNEK a KÖRNYEZET JELENSÉGEI?

 

zoldulj

Akkor itt a helyed, hogy megmutasd, mit tudsz!

Várunk  2015. november 30-án 13 órára

2 diáktársaddal együtt

a Dunaújvárosi SZCLorántffy

Zsuzsanna Szakközépiskolája,

Szakiskolája és Kollégiumába!

 

 

Jelentkezési határidő:

 

2015. november 23.

 

 További információ a Bővebben gombra kattintva...

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 2 / 2
Hirdetés