Ma 2018. november 17., szombat, Hortenzia és Gergő napja van. Holnap Jenő napja lesz.
Diákjaink sikerei 2017/18
Országos Elsősegélynyújtó Verseny PDF Nyomtatás E-mail

2018. április 20-án pénteken került sor a 47. Országos Elsősegélynyújtó Verseny területi fordulójára a Magyar Vöröskereszt szervezésében a Dózsa Mozicentrumban és környékén.
A versenyen iskolánk csapata is részt vett. Örömmel adunk hírt arról, hogy diákjaink megnyerték az ifjúsági kategória megmérettetését, így ők jutottak tovább a megyei fordulóba, amelyre május 3-án kerül sor szintén városunkban.

voroskereszt

 

A csapattagok:
Géczi Viktória, Kovács Fruzsina, Papp Gréta Laura, Srauf Dominika, Verbóczki Kolos
Felkészítő tanáruk: Karsainé Glavinasz Beáta


Gratulálunk!

 
XXIII. Országos Csecsemő- és Kisdedgondozó Verseny megyei forduló PDF Nyomtatás E-mail

2018. április 19-én, csütörtökön Móron szervezték meg a Magyar Vöröskereszt XXIII. Országos Csecsemő- és Kisdedgondozó Versenyének (második) megyei fordulóját.

A tanárnő beszámolója szerint nagyon szoros volt a verseny. 
A lányok ugyan nem jutottak be az országos döntőbe, de hősiesen helytálltak, csak egy-két feladat okozott nekik fejtörést.

A középiskolás csapatok között iskolánk csapata (Montesszori) a harmadik helyet szerezte meg.

gyermek megyei
A csapat tagjai: Babák Bettina (1/13/kgy), Bruzsa Bianka Jenifer (11/2) és Varga Virág (10/1).
Felkészítő tanáruk Köller Péterné tanárnő volt. 

 
Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny PDF Nyomtatás E-mail

A Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség idén is megrendezte Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyét, amelyre ma került sor a Szalki-szigeten. Iskolánk három csapattal képviseltette magát:


9/1: Kenyeres Kamilla, Kiss Boglárka, Magyar Ákos
10/1: Máthé Lili, Páj Rebeka, Rohály Péter, Skanda Krisztián
10/2: Illés Ágota, Oppenauer Petra, Sábics Alexandra, Szatmári Alexandra

katasztrofa 2018

A diákokat Baranyi Hajnalka tanárnő készítette fel és kísérte el a versenyre.
Minden csapatunk szépen szerepelt, és emléklappal gazdagodott.

 

 
Hlavay eredményei PDF Nyomtatás E-mail

hlavay 11

Iskolánk diákjai április 6-7.-én részt vettek a veszprémi Pannon Egyetem által meghirdetett Hlavay József Országos Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia döntőjén. A Junior Mérnökverseny mezőnyében hat csapat mérkőzött meg egymással. Pénteken délután kémiai és fizikai ismereteikről adtak számot, szombaton délelőtt pedig alapműveltségi, ügyességi és kreativitásukat bizonyító feladatokat oldottak meg.

Nem csak csapatverseny zajlott, hanem környezetvédelem, kémia, fizika és műszaki szekcióban érdekes előadásokat hallhattunk hasonló gimnáziumok, szakgimnáziumok diákjaitól.

Bővebben...
 
Játsszunk fizikát! PDF Nyomtatás E-mail

Jatszunkfizikat 1Iskolánk 3 főből álló, 9. osztályos diákokat tömörítő csapata (Kiss Boglárka, Kőmíves Vivien, Magyar Ákos 9/1) részt vett a Játsszunk fizikát! 2018 Kármán Tódor Emlékversenyén. A versenyt az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád megyei Csoportja és a Szegedi Tudományegyetem Fizikai Intézete hirdette meg, amelyen három fordulóban kellett fizikai kísérleteket elvégezniük, majd a tapasztalatokat, a jelenségek magyarázatait képekkel, rajzokkal, videóval dokumentálva beküldeniük.

A csapat sikeresen szerepelt, így meghívást kapott a 2018. április 6-7-én megtartandó Kreatív Tudományos Program Középiskolásoknak rendezvényére, Szegedre, ahol egy utolsó megmérettetés, valamint laborlátogatások, bemutatók megtekintése után kihirdetésre kerülnek az országos verseny díjazottjai.

Felkészítő tanárok: Baranyi Hajnalka és Őszi Attila

 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 3
Hirdetés