Ma 2017. október 21., szombat, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Szakmák éjszakája

Aktuális események

    Nincs esemény

Széchenyi 2020

Szakképzés Eu Hete

Iskolai események

previous month október 2017 next month
H K SZ CS P SZ V
week 39 1
week 40 2 3 4 5 6 7 8
week 41 9 10 11 12 13 14 15
week 42 16 17 18 19 20 21 22
week 43 23 24 25 26 27 28 29
week 44 30 31

Pályázat

Határtalanul

Hirdetés

HirdetésKépzéseink 2017/2018-as tanévben

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Diákélet

 Az iskola falai között tartalmas és színes diákélet folyik. Szép hagyományokat teremtettünk az évek folyamán, amelyeket időről-időre ápolunk, és újakkal bővítjük. A diákélet hagyományaiból adódó tanórán kívüli program a gólyaavató, szalagavató, farsangi bál, a Lorántffy Napok eseménysorozata, melyben gálaműsor, komoly és tréfás vetélkedők, szakmai előadások, divatbemutatók, sportversenyek zajlanak több napon keresztül. 

    Aktívan veszünk részt a város kulturális és sportéletében. Szívesen megyünk a más iskolák által szervezett versenyekre, ahol diákjaink szépen megállják a helyüket. Természetesen - mint minden iskolában - nálunk is működik a DÖK a diákok nem kis örömére, fő céljaik az iskolai élet színesítése, programok szervezése, diákjogok, érdekvédelem biztosítása.
 
A diákönkormányzat elnöke: Falusi István 11/1 osztályos tanuló.

A DMSP, azaz a diákmozgalmat segítő pedagógusl Miklósity Szőke Zsuzsanna tanárnő.Iskolánk szalagavató báljának királynője és királya PDF Nyomtatás E-mail

A Dunaújvárosi Hírlap versenyt hirdetett a 2013/2014-es tanév végzős dunaújvárosi középiskolásainak. Ennek első lépéseként az iskolák diákjai megszavazták a szalagavató bál legsármosabb diákját és legszebb diáklányát.

Az iskolai bálkirályok és bálkirálynők fotói a lap hasábjain jelennek majd meg, majd nyilvános szavazás során dől el a verseny.

Az újság a legtöbb szavazatot begyűjtő lányt illetve fiút külön díjazásban részesíti. 

Iskolánkban is lebonyolítottuk a bálkirálynő és bálkirály választást.

Ennek alapján, szoros küzdelemben a 2014. évi szalagvató bál királynője és királya :

alt
Jánoki Szimonetta és Bodás Gábor

 Így ők képviselik majd iskolánkat a városi megmérettetésen.

Gratulálunk!

 
Farsang 2014 PDF Nyomtatás E-mail

angyal342014. február 6-án, csütörtökön sor került az iskolai farsangra, amelyhez idén is házi fodrász- és kozmetikusverseny kapcsolódott.

Újításként ebben az évben tombolasorsolást is szerveztünk, amelynek nagy sikere volt.

A házi kozmetikusversenyben az I. helyet Kapás Szilvia (12/3) szerezte meg, modellje Dollenstein Boglárka volt.

A házi fodrászverseny I. helyezettje Danyi Brigitta lett (1/11/f), modellje Bán Marinka volt.

Köszönjük az oktatók munkájátalt

Bővebben...
 
Szalagavató Bál királynője és királya PDF Nyomtatás E-mail

A Dunaújvárosi Hírlap versenyt hirdetett a 2013/2014-es tanévben végző dunaújvárosi középiskolásoknak, mely szerint az iskolák diákjai megszavazzák a legsármosabb diákot, ill. legszebb diáklányt a szalagavató bálon. Tehát az iskola közössége megválaszthatja a szalagavató bál királynőjét és királyát. Majd a fotók a többi iskola kiválasztottjával együtt a lap hasábjain megjelennek, ahol nyilvános szavazásra kerül sor. Az újság a legtöbb szavazatot begyűjtő lányt illetve fiút külön díjazásban részesíti. Egyelőre azonban saját iskolánkban indítjuk el a bál kirlynője és királya szavazást. Lássuk hát a jelölteket!!

Bővebben...
 
Szalagavató 2014 PDF Nyomtatás E-mail

sz4112014. január 10-én, pénteken délután sor került iskolánk szalagavató ünnepségére a Dózsa Mozicentrum nagytermében. Ennek keretében öt osztály diákjainak tűzték fel a tanulmányok végének közeledtét jelző kék szalagot. A szalagtűzést a végzősök műsora követte. Az ünnepséget követő vacsora végeztével pedig a Dunafittben egy fergeteges szalagavató-parti várta a végzősöket és barátaikat

Gratulálunk végzős diákjainknak!

Köszönjük a szervezők (Baranyi Hajnalka és Verasztóné Zsiga Orsolya tanárnők), a fellépők, a segítő pedagógusok és diákok, valamint a szülők munkáját, befektetett energiáját a végzősök nevében is alt

Az avatóról készült képek a Képgalériában tekintehtők meg.

 
Karácsonyi készülődés PDF Nyomtatás E-mail
Közeledik a karácsony, mi is elkezdtük a készülődést. Ennek jegyében december 16-án a Karácsonyi Vásár látogatóinak kedveskedtünk egy karácsonyi műsorral, amelyet a Dózsa Mozi előtti téren tekinthettek meg az érdeklődők.

December 19-én délelőtt a Jószolgálati Otthon ellátottjait és nevelőit lepik meg egy ünnepi műsorral diákjaink.

Majd péneteken diáktársaikat hangolják rá a karácsonyra :)

Köszönjük a diákok és felkészítő tanáraik munkáját!

  

 
Itt járt a Mikulás PDF Nyomtatás E-mail

Ebben az évben a diákönkormányzat azt kérte iskolánk igazgatójától, Őszi Attilától, hogy legyen ő az iskolai Mikulás.

Igazgató Úr erre a kérésre nem mondhatott nemet, így idén két krampuszlány segítségével ő osztotta ki a több kilónyi szaloncukrot a diákoknak :)

Köszönjük! 

További képek a Galériában.

 
Műszaki Hét PDF Nyomtatás E-mail
altA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a műszaki munkaközösség hete 2013. november 26-28. között. Az első napon az aktuális HuHa, azaz Hulladékból Hasznosat kiállítás megnyitójára került sor, ahol érdesebbnél érdekesebb és főleg hasznos termékeket csodálhattunk meg. A könnyűipari munkaközösség ezen a napon két versenyt hirdetett meg az iskola tanulói között.
 
 
Bővebben...
 
Víziparádé 2013 PDF Nyomtatás E-mail
usz1422013. november 23-án, szombaton „A társadalmi integrációt segítő és drogprevenciós célú komplex programok megvalósítása Dunaújvárosban” című TÁMOP-2010-5.2.5/B/10/2-2010-0023 pályázat keretében Víziparádéra invitálták a középiskolás és főiskolás diákokat.

A 9 órakor kezdődő víziparádénak a Fabó Éva Sportuszoda adott otthont, ahol a középiskolák 16 fős csapatai (8 fiú-8 lány) mérhették össze erejüket játékos formában. Iskolánk is nevezett egy csapattal, de emellett 30 fős szurkolótáborunk is volt.

Kemény küzdelemben végül az 5. helyet szereztük meg.

Köszönjük a testnevelőknek a szervezést, a diákoknak pedig a részvételt.

 

 
Regionális Mozgásélmény Sportnap PDF Nyomtatás E-mail
altSzombaton vendégeink voltakalt

A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség és a Jószolgálati Otthon Közalapítvány REGIONÁLIS MOZGÁSÉLMÉNY SPORTNAPOT szervezett a súlyos, halmozottan sérült, mozgásukban akadályozott gyermekek és felnőttek számára.

Bővebben...
 
Gólyaavató PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 17-én került sor a gólyaavatóra, melynek végén a kilencedikesek iskolánk teljes jogú polgáraivá váltak. Az egész heti izgalmak után az avatón is csupa váratlan és vicces feladat várta a bátor gólyákat, akik a kihívások zömét ügyesen és merészen teljesítették.
Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldal 8 / 13
Hirdetés