Ma 2018. július 18., szerda, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.

Szakmák éjszakája

Aktuális események

    Nincs esemény

Erasmus

Szakképzés Eu Hete

Széchenyi 2020

Iskolai események

previous month július 2018 next month
H K SZ CS P SZ V
week 26 1
week 27 2 3 4 5 6 7 8
week 28 9 10 11 12 13 14 15
week 29 16 17 18 19 20 21 22
week 30 23 24 25 26 27 28 29
week 31 30 31

Pályázat

Hirdetés

Hirdetés


Diákélet

 Az iskola falai között tartalmas és színes diákélet folyik. Szép hagyományokat teremtettünk az évek folyamán, amelyeket időről-időre ápolunk, és újakkal bővítjük. A diákélet hagyományaiból adódó tanórán kívüli program a gólyaavató, szalagavató, farsangi bál, a Lorántffy Napok eseménysorozata, melyben gálaműsor, komoly és tréfás vetélkedők, szakmai előadások, divatbemutatók, sportversenyek zajlanak több napon keresztül. 

    Aktívan veszünk részt a város kulturális és sportéletében. Szívesen megyünk a más iskolák által szervezett versenyekre, ahol diákjaink szépen megállják a helyüket. Természetesen - mint minden iskolában - nálunk is működik a DÖK a diákok nem kis örömére, fő céljaik az iskolai élet színesítése, programok szervezése, diákjogok, érdekvédelem biztosítása.
 
A diákönkormányzat elnöke: Falusi István 11/1 osztályos tanuló.

A DMSP, azaz a diákmozgalmat segítő pedagógusl Miklósity Szőke Zsuzsanna tanárnő.Szalagavató Bál királynője és királya PDF Nyomtatás E-mail

A Dunaújvárosi Hírlap versenyt hirdetett a 2013/2014-es tanévben végző dunaújvárosi középiskolásoknak, mely szerint az iskolák diákjai megszavazzák a legsármosabb diákot, ill. legszebb diáklányt a szalagavató bálon. Tehát az iskola közössége megválaszthatja a szalagavató bál királynőjét és királyát. Majd a fotók a többi iskola kiválasztottjával együtt a lap hasábjain megjelennek, ahol nyilvános szavazásra kerül sor. Az újság a legtöbb szavazatot begyűjtő lányt illetve fiút külön díjazásban részesíti. Egyelőre azonban saját iskolánkban indítjuk el a bál kirlynője és királya szavazást. Lássuk hát a jelölteket!!

Bővebben...
 
Szalagavató 2014 PDF Nyomtatás E-mail

sz4112014. január 10-én, pénteken délután sor került iskolánk szalagavató ünnepségére a Dózsa Mozicentrum nagytermében. Ennek keretében öt osztály diákjainak tűzték fel a tanulmányok végének közeledtét jelző kék szalagot. A szalagtűzést a végzősök műsora követte. Az ünnepséget követő vacsora végeztével pedig a Dunafittben egy fergeteges szalagavató-parti várta a végzősöket és barátaikat

Gratulálunk végzős diákjainknak!

Köszönjük a szervezők (Baranyi Hajnalka és Verasztóné Zsiga Orsolya tanárnők), a fellépők, a segítő pedagógusok és diákok, valamint a szülők munkáját, befektetett energiáját a végzősök nevében is alt

Az avatóról készült képek a Képgalériában tekintehtők meg.

 
Karácsonyi készülődés PDF Nyomtatás E-mail
Közeledik a karácsony, mi is elkezdtük a készülődést. Ennek jegyében december 16-án a Karácsonyi Vásár látogatóinak kedveskedtünk egy karácsonyi műsorral, amelyet a Dózsa Mozi előtti téren tekinthettek meg az érdeklődők.

December 19-én délelőtt a Jószolgálati Otthon ellátottjait és nevelőit lepik meg egy ünnepi műsorral diákjaink.

Majd péneteken diáktársaikat hangolják rá a karácsonyra :)

Köszönjük a diákok és felkészítő tanáraik munkáját!

  

 
Itt járt a Mikulás PDF Nyomtatás E-mail

Ebben az évben a diákönkormányzat azt kérte iskolánk igazgatójától, Őszi Attilától, hogy legyen ő az iskolai Mikulás.

Igazgató Úr erre a kérésre nem mondhatott nemet, így idén két krampuszlány segítségével ő osztotta ki a több kilónyi szaloncukrot a diákoknak :)

Köszönjük! 

További képek a Galériában.

 
Műszaki Hét PDF Nyomtatás E-mail
altA hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a műszaki munkaközösség hete 2013. november 26-28. között. Az első napon az aktuális HuHa, azaz Hulladékból Hasznosat kiállítás megnyitójára került sor, ahol érdesebbnél érdekesebb és főleg hasznos termékeket csodálhattunk meg. A könnyűipari munkaközösség ezen a napon két versenyt hirdetett meg az iskola tanulói között.
 
 
Bővebben...
 
Víziparádé 2013 PDF Nyomtatás E-mail
usz1422013. november 23-án, szombaton „A társadalmi integrációt segítő és drogprevenciós célú komplex programok megvalósítása Dunaújvárosban” című TÁMOP-2010-5.2.5/B/10/2-2010-0023 pályázat keretében Víziparádéra invitálták a középiskolás és főiskolás diákokat.

A 9 órakor kezdődő víziparádénak a Fabó Éva Sportuszoda adott otthont, ahol a középiskolák 16 fős csapatai (8 fiú-8 lány) mérhették össze erejüket játékos formában. Iskolánk is nevezett egy csapattal, de emellett 30 fős szurkolótáborunk is volt.

Kemény küzdelemben végül az 5. helyet szereztük meg.

Köszönjük a testnevelőknek a szervezést, a diákoknak pedig a részvételt.

 

 
Regionális Mozgásélmény Sportnap PDF Nyomtatás E-mail
altSzombaton vendégeink voltakalt

A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség és a Jószolgálati Otthon Közalapítvány REGIONÁLIS MOZGÁSÉLMÉNY SPORTNAPOT szervezett a súlyos, halmozottan sérült, mozgásukban akadályozott gyermekek és felnőttek számára.

Bővebben...
 
Gólyaavató PDF Nyomtatás E-mail
2013. október 17-én került sor a gólyaavatóra, melynek végén a kilencedikesek iskolánk teljes jogú polgáraivá váltak. Az egész heti izgalmak után az avatón is csupa váratlan és vicces feladat várta a bátor gólyákat, akik a kihívások zömét ügyesen és merészen teljesítették.
Bővebben...
 
Pályakörkép 2013 PDF Nyomtatás E-mail

altIdén is ott voltunk a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara közös pályaválasztást segítő seregszemléjén. A kiállításnak a sportcsarnok adott otthon 2013. október 15-én, kedden.

(Fotó: Öcaline)

(forrás: http://dunaujvaros.com/galeria/palyakorkep_2013_gazdag_szines_kinalattal)

 
Gólyahét PDF Nyomtatás E-mail
altIdén a 10/1-es osztály (mint tavalyi győztes) szervezte a gólyaavatót és az ehhez szorosan kapcsolódó gólyahetet.

A gólyák avatásának nyitó eseményére 2013. október 11-én, pénteken került sor.

A kilencedikes osztályoknak elő kellett adniuk egy a 10/1-es osztályt dicsőítő költeményt/dalt.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldal 9 / 14
Hirdetés