Ma 2021. június 14., hétfő, Vazul napja van. Holnap Jolán és Vid napja lesz.
Diákélet
Művészeti képességfejlesztő rajztréning PDF Nyomtatás E-mail

Művészeti

képességfejlesztő

 

rajztréning

 

Kollégiumunkban ebben a tanévben két alkalommal volt lehetősége diákjainknak részt venni a TESSÉK!” Közhasznú Egyesület által ingyenesen tartott speciális rajztechnikát alkalmazó művészeti képességfejlesztő két napos tréningen. A programot Sümeginé Fekete Ibolya életvitel – szakkörvezetőnk szervezte,


 

 

Bővebben...
 
Művészeti képességfejlesztő rajztréning a kollégiumban PDF Nyomtatás E-mail

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

November 21. – 22.-én a TESSÉK! Közhasznú Egyesület, Dr. Losonczy Iván pszichológus és Németh Gio művésztanár vezetésével 2 napos Művészeti képességfejlesztő rajztréninget tartott.

alt

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 

A tréningen 15 fő kollégistának nyílt alkalma, hogy megtanulja jobb agyféltekés rajzolás titkát. Az eredmények a képen láthatók.

Bővebben...
 
Gólyahetek a kollégiumban 2012 őszén PDF Nyomtatás E-mail

 

Ismét gólyahetek megrendezésével köszöntötte a kollégium Diákönkormányzata az újonnan beiratkozott diákokat. Színes program sorozat várta őket egész héten. Játékos sport vetélkedők, logikai feladatok megoldása, várossal való ismerkedés színezte a gólyák mindennapjait.

 

GólyaesküA programok jó hanguatban zajlottak, végül október 19-én a gólya eskü letételét követően valamennyi gólya  hivatalos tagja lett a kollégium közösségének. További képek a képtárban láthatók.

 

 
KARÁCSONYRA VÁRVA PDF Nyomtatás E-mail

 

 

altA december hónapja kollégiumunkban ez évben is a karácsonyi készülődés jegyében telt diákjaink nagy örömére. A Diákönkormányzat által meghirdetett Karácsonyváró lakószint-díszítési verseny változatosan széppé tette folyosóinkat.

alt alt  

December 8.

Az adventi lelki készülődést a kézműves foglalkozás is segítette. Készülhetett asztali dísz, karácsonyfadísz és mézeskalács is.alt

 

alt

December 15.

Az adventi időszak várva várt eseménye a 7. - 8. csoport által rendezett és előadott karácsonyi ünnepély volt.

Az ez alkalomból készült képek megtekinthetők a galériánkban.

 

 

 
Gólya- hetek PDF Nyomtatás E-mail

 Gólya- hetek a Gólyaavatóval    

 

A 2011-12 tanév eleje kollégiumunkban a hagyományainknak megfelelően a DÖK által a  „Gólyák” számára szervezett játékos, sport és ismerkedő programok jegyében telt. alt

A kis gólyák piros csőrt növesztettek, végül a feladatok elvégzése után, elmondták esküjüket. Így már teljes jogú tagjai lettek a kollégiumnak. A fotók megtalálhatók a Galériánkban vagy ide kattintva.     

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 2
Hirdetés